TerveyskyläPRO palvelut kumppaneille


TerveyskylaPRO on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali, joka tarjoaa yhteistyökumppaneille seuraavia palveluita ja materiaaleja: 

  • TerveyskyläPRO vahvistaa ammattilaisten e-osaamista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintatapoja omassa työssä. Palvelusta saat tukea ja valmennusta digitaalisuuteen liittyvään toiminnan muutokseen.TerveykyläPROn valmennukset tukevat digipalvelujen käyttöönotossa ja auttavat omaksumaan uusia työtapoja.
     
  • TerveyskyläPROssa on  erilaisia tietolähteitä, kuten kliinisen työn oppaita, virtuaalikeskuksia, ohjepankki sekä asiantuntijahaku. TerveyskylänPROn oppaat tukevat arjen kliinistä työtä. Oppaat ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten laatimia ja ne on tuotettu kansallisessa yhteistyössä.
     
  • TerveyskyläPROn virtuaaliset osaamiskeskukset, eli virtuaalikeskukset, kokoavat yhteen teemoittain, erikoisalueittain tai ammattiryhmittäin sisältöjä ja työkaluja. Virtuaalikeskuksessa omaa osaamista voi täydentää ajasta ja paikasta riippumatta. Virtuaaliset sisällöt ja työkalut on tuotettu Terveyskylän talojen asiantuntijaverkostoissa.

Palveluun voi kirjautua sote-varmennekortilla.