Menetelmät ja osaajat - ekollega

Menetelmät ja osaajat

Sosiaali- ja terveysalan asiakastyössä tarvitaan usein erityistä osaamista tai menetelmää asiakkaan tueksi ja tilanteen selkiyttämiseksi.  

Pohjois-Suomen alueella työskentelee paljon asiantuntijoita ja monialaisia osaajia, jotka ovat kouluttautuneet tai työnsä kautta kehittäneet valmiuksiaan erilaisten menetelmien käyttäjiksi ja kouluttajiksi. He tarjoavat erityisosaamistaan ja palvelujaan alueellisesti käytettäväksi. Tältä sivulta löydät menetelmiä ja osaajia, joiden erityisosaamista palveluissa on mahdollisuus hyödyntää.

Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus ylläpitää osaajaverkostoa ja tarjoaa alueen toimijoille alustan asiantuntijoiden tavoittamiseksi. Menetelmäasiantuntijoiden verkostoon voi liittyä Pohjois-Suomen alueella toimivat ammattilaiset ja kokemusasiantuntijat, jotka ovat valmiita tarjoamaan osaamistaan. Asiantuntijan osaamista hyödyntäessä tilaajaorganisaatio on itse vastuussa mahdollisen tehtävään tarvittavan pätevyyden todentamisesta.

Asiantuntijat vastaavat itse yhteystietojensa päivittämisestä. Voit liittyä verkostoon tai päivittää tietosi täyttämällä lomakkeen alla olevasta napista.

Lisätietoja: kehittäjä-sosiaalityöntekijä Maija Hiltula p. 040 6686 354, etunimi.sukunimi@poske.fi