null VASA-hankkeen investoinnin 4 uusien työntekijöiden esittely

VASA-hankkeen investoinnin 4 uusien työntekijöiden esittely

Myös VASA-hankkeen investoinnissa 4 on elokuussa aloittanut Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksessa kolme uutta työntekijää.


Hanne Lindström, koulutukseltaan sairaanhoitaja (YAMK), aloittaa suunnittelijana digitaalisten palveluiden nykytilan määrittelyn ja kypsyystason arvioinnin parissa. Erikoissairaanhoidon tuntemuksen vahvuudekseen mainitseva Lindström on aikaisemmin toiminut sairaanhoitajana eri tehtävissä ja kartuttanut kokemusta potilashallintajärjestelmän käyttöönotosta ja sovellusten pääkäyttäjän roolista.


Asiakaspalautteen parissa työskentelee hankkeessa kaksi suunnittelijaa: Tarja Lahtonen ja Joanna Saijets. Kauppatieteiden maisteriksi opiskellut Lahtonen on urallaan työskennellyt niin yritysmaailmassa kuin julkishallinnollisissa tehtävissäkin. Lahtonen mainitsee, että hän tavoittelee työssään asiakaslähtöisyyttä ja asiakasymmärrystä sekä palveluiden kustannusvaikuttavuuden kehitystä.


Sosionomin tutkinnon suorittanut ja saamelaista kulttuuria Oulun yliopistossa opiskeleva Saijets keskittyy työssään saamenkielisten ja kulttuurinmukaisten erityispiirteiden huomioimiseen asiakaspalautteen osalta. Saijets mainitsee saaneensa valmiutta työhönsä hallintotehtävistä, sillä hän toimii toista kautta saamelaiskäräjien sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsenenä.
 

Klikkaamalla työntekijöiden nimiä pääset lukemaan heidän henkilökorttejaan, joista löytyvät jokaisen työntekijät yhteystiedot sekä yksityiskohtaisemmat kuvaukset heidän kokemuksestaan ja osaamisestaan.