null Haemme erityisasiantuntijoita sosiaalihuollon tiedolla johtamisen projektiin

Haemme erityisasiantuntijoita sosiaalihuollon tiedolla johtamisen projektiin

Poske ja Lapin hyvinvointialueen logot

Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksessa (POSKE) on haettavana  2 määräaikaista erityisasiantuntijan tehtävää ajalle 12.08.2024-31.12.2025.

Lapin hyvinvointialue on myöntänyt rahoitusta toiminnan vakiinnuttamiseen sosiaalihuollon tiedolla johtamisen projektiin. Projektin tavoitteena on määritellä sosiaalihuollon tiedolla johtamista yhteistyössä sosiaalipalveluiden esihenkilöiden kanssa sekä vakiinnuttaa erilaisia sosiaalihuollon tiedon tuottamisen menetelmiä kuten sosiaalista raportointia. Projektissa kehitetään ja vahvistetaan lisäksi tiedon käsittelyn ja hyödyntämisen rakenteita.  

Projektissa tehdään tiivistä yhteistyötä VASA 2 - Vahva sote Lapin hyvinvointialueella (NextgenerationEU) -hankkeen investointi 3 kanssa, jossa kehitetään rakenteellista sosiaalityötä osana kansallista THL:n koordinoimaan rakenteellisen sosiaalityön raportoinnin projektia.    

Erityisasiantuntijoilta edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 §) mukaista laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, verkostoyhteistyötaitoja ja organisointiosaamista, aktiivista ja kehittävää työotetta, sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän laajaa tuntemusta sekä kokemusta ja asiantuntemusta haettavan tehtävän osalta (rakenteellinen sosiaalityö ja sosiaalihuollon tiedolla johtaminen). Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kehittämistehtävissä toimimisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun toiminta-aluetta on koko Lapin hyvinvointialue, ja toimipiste neuvotellaan erikseen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn työnhakupalvelussa: linkki tehtävään (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
Hakuaika päättyy 27.5.2024 klo 14.00.

Lisätietoja antaa:
Posken kehitysjohtaja Kaisa Kostamo-Pääkkö, 040 570 2844
 

Tehtävän tiedot:

  • Työ alkaa: 12.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan
  • Palvelusuhteen tyyppi: Vakinainen, Määräaikainen
  • Palkka: Hyvtes
  • Työn luonne: Kokoaikatyö
  • Tehtäväalue: Kehittämis- ja projektitehtävät
  • Rekrytoiva yksikkö: Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
  • Työnantaja: Lapin hyvinvointialue
  • Kunta: Rovaniemi

Työnantajakuvaus: Lapin hyvinvointialue

Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut.

Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella.

Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta.

Lisätietoa Lapin hyvinvointialueesta löydät Lapha.fi-verkkosivustolta (linkki aukeaa uuteen välilehteen)