null Taloudellisen hyvinvoinnin verkoston kevään tapaamiset olivat keskustelevia

Taloudellisen hyvinvoinnin verkoston kevään tapaamiset olivat keskustelevia

Taloudellisen hyvinvoinnin verkosto TAHVO:n kevään tapaamiset

Pohjois-Pohjanmaan taloudellisen hyvinvoinnin teemaverkosto TAHVO on tavannut kevään aikana maaliskuussa ja toukokuussa. 

Maaliskuussa teemana oli ruoka-apu. Aiheesta alustavat Heli Similä Pohjois-Pohjanmaan Martoista ja Helena Liimatainen Pohteelta. Kävimme vilkasta keskustelua ruoka-apuun ja hankkeisiin liittyen verkoston kesken. Keskustelua olisi varmasti riittänyt aiheesta pidempäänkin. Lisäksi kuulimme HOP-hankkeen kuulumiset.

Toukokuun teemana oli raha-asioiden puheeksiottaminen asiakastyössä. Aiheesta alustavat Hanna Siltanen ja Minna Markkanen Takuusäätiöstä. Tutustuimme Rahatarina –tehtävään ja jaettiin kokemuksia raha-asioiden puheeksiottamisesta ja rahasta puhumisesta asiakastyössä mm. mentimeterin avulla. 
 

TAHVO:n syksyn 2024 tapaamiset ovat 

3.9.2024 klo 10–11.30 teemana on asiakasmaksut ja sairastamisen kustannukset. 
13.11.2024 klo 13–14:30 tapaamisen teema tarkentuu myöhemmin. 
 

Lisätietoja

Ulla Sotaniemi
ulla.sotaniemi [a] poske.fi
erityisasiantuntija
 

Pohjois-Pohjanmaan taloudellisen hyvinvoinnin teemaverkosto TAHVO on alueen taloudellisesta hyvinvoinnista kiinnostuneiden toimijoiden matalan kynnyksen verkosto. Tuemme kuntien ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen hyvinvointia, terveyttä ja osallisuutta edistävää työtä pitämällä esillä taloudellista hyvinvointia ja esim. järjestämällä koulutusta ja levittämällä taloudellisen hyvinvoinnin tukemisen hyviä käytäntöjä.  Verkostoa vetää ja koordinoi Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Poske. Verkoston jäseneksi ilmoittaudutaan Webropol-kyselyn kautta. Kyselyssä informoidaan henkilötietojen käsittelystä. Linkki kyselyyn tässä: LINKKI (aukeaa uuteen välilehteen)