null Posken Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan kehittäjäasiakasverkostot kokoontuivat yhteisesti

Posken Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan kehittäjäasiakasverkostot kokoontuivat yhteisesti

Kuvituskuva. Keltaisia tulppaaneja.

Posken Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan kehittäjäasiakasverkostot kokoontuivat yhteisesti teamsin äärellä keskiviikkona 27.3. Kyseessä oli vuoden toinen kehittäjäasiakasverkostojen yhteistapaaminen. Viimeksi Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan verkostot kokoontuivat yhdessä tammikuussa vuoden ensimmäisessä tapaamisessa. Voit lukea tapaamisesta lisää täältä: Posken kehittäjäasiakasverkosto avasi toimintavuoden 2024! (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Maaliskuun verkostossa linjoilla oli 13 kehittäjäasiakasta ja 7 Posken asiantuntijaa. Verkostossa toivotettiin tervetulleeksi kaksi uutta kehittäjäasiakasta ja käytiin kuulumis- ja esittäytymiskierrokset.

Asialistalla oli muun muassa parhaillaan valmistelussa oleva kehittäjäasiakasvalmennus. Kehittäjäasiakasvalmennuskokonaisuutta on suunniteltu Posken, VASA 2 -hankkeen, HOP-hankkeen ja kehittäjäasiakkaiden yhteisvoimin. Kehittäjäasiakasvalmennuksella tarkoitus on tukea uusia kehittäjäasiakkaita tulemaan osaksi toimintaa, mutta valmennukseen voivat osallistua myös jo kehittäjäasiakasverkostossa mukana olevat kehittäjäasiakkaat. Valmennus toteutetaan syksyllä 2024. Toukokuussa alkaa valmennusten markkinointi, joten tällöin valmennuksista tulee lisätietoa ekollegaan!

Osana kehittäjäasiakasvalmennuksen suunnittelua on keskusteltu millaista tukea kokeneet kehittäjäasiakkaat voisivat antaa uusille kehittäjäasiakkaille. Kehittäjäasiakkaiden kanssa sovittiin alkuvuodesta, että kehittäjäasiakkaat työstäisivät tätä kokonaisuutta eteenpäin yhteisesti omassa työryhmässä. Maaliskuun verkoston tapaamisessa kehittäjäasiakkaat esittivät ideoimaansa ja suunnittelemaansa kokonaisuutta. Sovimme, että seuraavassa yhteisessä kehittäjäasiakasverkostojen tapaamisessa voisimme yhteisvoimin jatkokehittää nyt suunniteltua mallia tavoitteena, että tätä voisi pilotoida syksyllä 2024.

Talven aikana on myös suunniteltu kehittäjäasiakkaiden ehdotuksesta kehittäjäasiakasverkostolle omaa logoa! Tammikuun verkostossa aloitettiin ideoimaan logoa, kun kehittäjäasiakkaat kuvasivat mitä kehittäjäasiakastoiminta heille merkitsee. Näiden kuvausten perusteella on valmistunut erilaisia logoehdotuksia, joita maaliskuun verkostossa kehittäjäasiakkaat kommentoivat. Logovaihtoehtoja työstetään kehittäjäasiakkailta saatujen palautteiden perusteella eteenpäin.

Seuraava Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan kehittäjäasiakasverkostojen yhteistapaaminen on tiistaina 28.5.2024. Tätä ennen verkostot kokoontuvat huhtikuussa erikseen.

Lisätietoja kehittäjäasiakastoiminnasta ja kehittäjäasiakasverkoston kokoontumisista löydät ekollegasta täältä: Kehittäjäasiakkaat (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Lisätietoja:

Anni Partanen
Projektipäällikkö
anni.partanen[at]poske.fi

Ulla Sotaniemi
Erityisasiantuntija
Ulla.sotaniemi[at]poske.fi