Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null Perusasiaa parisuhteesta ja Parisuhteen palikat -koulutukset perhekeskustoimijoille

Perusasiaa parisuhteesta ja Parisuhteen palikat -koulutukset perhekeskustoimijoille

Alkaa: 04.05.2023 klo 12.00

Päättyy: 04.05.2023 klo 16.00

Ammattilaiset tarvitsevat vahvistusta vanhemmuuden ja parisuhteen tuen huomioimiseen osana työtä, on huomattu kuntien perhekeskuskehittämisen edetessä. Tämän johdosta Tulevaisuuden sote-keskus -hanke tarjoaa Parisuhdekeskus Katajan koulutuksia ilmaiseksi perhekeskusverkostoissa työskenteleville toimijoille. Ei ennakkoilmoittautumista, nappaa linkit talteen ja merkkaa koulutukset kalenteriin!

Kaavio hyvän parisuhteen perustasta. Kuvion keskällä on turva, luottamus ja sitoutuminen ja niitä ympäröivät luottamus tulevaan, vuorovaikutus, seksi/läheisyys, ilon aiheet ja riitelytaidot.

Perusasiaa parisuhteesta 5.4.2023 klo 1216

Koulutus on suunnattu sote-alan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään pareja tai perheitä. Koulutus tarjoaa tietoa ja helposti käytettäviä työkalua parisuhteen puheeksi ottamisen tueksi. Voimavaralähtöisessä koulutuksessa käydään läpi erilaisia parisuhteen dynamiikkaan ja vuorovaikutukseen vaikuttavia tekijöitä, kuten parisuhteen kaari, kiintymyssuhteiden vaikutus ja turvallisen parisuhteen peruspilarit. Lisäksi pysähdymme parisuhteen erityiskysymysten, kuten parisuhteen resilienssin ja dialogisuuden vahvistamisen äärelle.

Liity Teams-kokoukseen tästä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Parisuhteen palikat 4.5.2023 klo 1216

Parisuhteen palikat on konkreettinen työväline perheiden ammatilliseen kohtaamiseen. Palikkatalon avulla voi hahmottaa ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen eri osa-alueita. Palikkatalo on kuin talo, joka rakentuu eri huoneista. Huoneet edustavat keskeisiä teemoja, joiden kautta rakentuu turvallinen, hyvinvoiva ja rakastava suhde. Koulutuksen osallistuja saa tietoa näistä eri teemoista ja Parisuhteen palikat -työvälinettä voi hyödyntää mm. luennoilla, ryhmissä tai asiakastyössä, kuten neuvolassa tai perhesosiaalityössä.

Parisuhteen palikoiden perusajatus on konkretisoida käytännönläheisesti parisuhteen eri alueita ja tukea ymmärtämään suhdeasioita paremmin. Parisuhdetalon rakentaminen tekee näkyväksi sen mistä hyvinvoiva suhde rakentuu. Parisuhteen erilaiset palikat antavat nimen suhteen eri osa-alueille ja yhteinen rakennusprojekti rohkaisee niin asiakkaita kuin ammattilaisiakin keskustelemaan tärkeistä teemoista.

Liity Teams-kokoukseen tästä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

 

Lisätietoja

Mikko Närhi
Sosiaalihuollon erityisasiantuntija
mikko.narhi@poske.fi
Avaa henkilökortti