Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null IPC-menetelmän esittelytilaisuus

IPC-menetelmän esittelytilaisuus

Alkaa: 12.04.2021 klo 12.00

Päättyy: 12.04.2021 klo 13.00

IPC-menetelmäkoulutuksen esittelytilaisuus järjestään 12.4.2021 klo 13–14 Teams-yhteydellä. IPC-koulutusta esittelevät Maina Laine ja Minna Inkeröinen.

Liity tilaisuuteen tästä (ohjautuu uuteen välilehteen ja Teams-ohjelmaan)

IPC (interpersonal counselling suom. interpersoonallinen ohjaus) on ohjausmenetelmä perusterveydenhuoltoon (oppilas- ja opiskelijaterveydenhuolto) 13–18-vuotiaille nuorille. IPC-ohjaus sopii nuorille, joilla on mielialaoireilua, kuten esimerkiksi mielialan mataluutta tai lisääntyneitä yksinäisyyden ja surullisuuden tunteita. Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeessa IPC-menetelmä on valikoitunut nuorten psykososiaalisten menetelmien osalta perustasolla käyttöönotettaviksi siksi, että se on kansainvälisesti todettu vaikuttavaksi. Lisäksi se on helppokäyttöinen ja kustannustehokas menetelmä, minkä vuoksi se sopii hyvin käytettäväksi perusterveydenhuollossa (erityisesti oppilas- ja opiskelijaterveydenhuollossa, koska siellä menetelmä on nuorille helpoiten saatavilla).

IPC-menetelmäkoulutus jatkuu Lapissa elokuussa 2021. IPC- koulutukset toteutuvat etänä PPSHP:n kautta. Kouluttajana toimii Tarja Koskinen. Koulutettujen menetelmäohjaajina/projektityöntekijöinä toimivat Maina Laine ja Minna Inkeröinen. Seuraava koulutus toteutuu 24.-25.8.2021.

Lisätietoja:
Tuula Mäntymäki, tuula.mantymaki@poske.fi tai p. 040 358 01 06