null Etsimme asiantuntijaa Ikäystävällinen Lappi -hankkeeseen - hae tehtävää 24.4. mennessä

Etsimme asiantuntijaa Ikäystävällinen Lappi -hankkeeseen - hae tehtävää 24.4. mennessä

Haemme Ikäystävällinen Lappi -hankkeeseen ajalle 1.5.2023-31.12.2023:

  • Asiantuntijaa (ikäihmisten kotona asumista tukevat palvelut)

Työ liittyy hankkeeseen, jonka tavoitteena on ikääntyneiden kotona asumisen tuen toimintamallin luominen Lapin alueelle. Asiantuntijan tehtävä on laaja ja monipuolinen, jossa ensisijaisena tehtävänä on edistää hankkeen kaikkien toimenpidekokonaisuuskohtaisten tavoitteiden saavuttamista toimimalla tiiviisti hankkeen erityisasiantuntijoiden työparina.

Asiantuntija edistää hankkeessa kehitettävien toimintamallien käyttöönottoa, kuten suunnittelee ja toteuttaa koulutuksia ja valmennuksia, ja auttaa hankkeen työn näkyväksi tekemisessä mm. tuottamalla sisältöä ja muuta viestintää. Asiantuntija tukee käytännönläheisesti hyvinvointialueen kotihoidon työntekijöitä uusien, työn tekemistä helpottavien teknologioiden käyttöönotossa. Asiantuntijan vastuu painottuu hankkeessa teknologisten ratkaisujen, osaavan ja riittävän henkilöstön (rekrytointi, perehdytys, työssä jaksaminen) ja arjen turvan toimenpidekokonaisuuksiin.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, ymmärrystä toimintamallien kehittämisestä ja käyttöönoton edistämisestä, kokemusta etä- ja lähikoulutusten toteuttamisesta, hyviä verkostoitumis-, vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä valmentavaa, aktiivista ja rohkeaa työskentelyotetta. Luemme eduksi toimimisen kehittämistehtävissä ja palvelumuotoilullisen osaamisen.

Tehtävät täytetään ajalle 1.5.2023 - 31.12.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy HYVTES:n mukaisesti.

Tehtävään valitun toiminta-aluetta on koko Lapin maakunta ja toimipiste sijaitsee Lapin hyvinvointialueen lounaisella palvelualueella (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio).

Hakuaika tehtävään päättyy 24.4.2023 klo 15.00 mennessä, haastattelut pidetään ja valinta tehdään viikolla 17. Tehtävää haetaan Kuntarekry-palvelussa, johon pääset tästä linkistä: Kuntarekry (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Lisätietoa
Vesa Karjalainen
Projektipäällikkö
Puh. 040 823 9468
vesa.karjalainen@poske.fi