null [HAKU PÄÄTTYNYT] Osaajaa etsitään: Hae projektipäälliköksi Ikäystävällinen Lappi -hankkeeseen

[HAKU PÄÄTTYNYT] Osaajaa etsitään: Hae projektipäälliköksi Ikäystävällinen Lappi -hankkeeseen


Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä on saanut valtionavustuksen Sosiaali- ja terveysministeriöltä Tulevaisuuden kotona asumista tukevien palveluiden kehittämiseen iäkkäille vuosille 2021–2023. Avustuksen tarkoituksena on, että hyvinvointialueen kunnat/kuntayhtymät valmistelevat osana Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus –ohjelman hankekokonaisuutta hankkeen, jossa luodaan alueelle iäkkäiden henkilöiden kotona asumista tukevien palveluiden yhtenäinen toimintamalli.

Haemme Ikäystävällinen Lappi –hankkeeseen ajalle 1.12.2022–31.12.2023:

  • PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projektipäällikkö vastaa hankekokonaisuuden toteuttamisesta ja projektihallinnosta; mm. suunnittelu, organisointi ja hanketyöntekijöiden tukeminen, projektin etenemisen seuranta, raportointi ja arviointi sekä viestintä. Tehtävässä toimiminen edellyttää yhteistyötä maakunnan sisällä eri toimijoiden kanssa sekä alueen eri hankkeiden ja niissä toimivien kehittäjien kanssa. Projektipäällikön vastuulla on hankkeessa tiedolla johtaminen kotihoidon laadun kehittämisessä (RAI-järjestelmä).

Projektipäälliköltä edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, verkostoyhteistyötaitoja ja organisointiosaamista, aktiivista ja kehittävää työotetta, sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän sekä ikäihmisten palveluiden tuntemusta sekä kokemusta ja asiantuntemusta haettavan tehtävän osalta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kehittämistehtävissä ja projektipäällikön tehtävissä toimimisesta, sekä RAI-järjestelmän käyttökokemuksesta.

Tehtävä täytetään ajalle 1.12.2022–31.12.2023. Palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti.
Tehtävää valitun toiminta-aluetta on koko Lapin maakunta, ja toimipiste sijaitsee/neuvotellaan maakunnan alueella.

Hakemukset liitteineen, joita ei palauteta, osoitetaan Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymälle/Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus. Hakemukset laaditaan sähköisesti seuraavan linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/550FB6FB753148A2 (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Hakuaika tehtäviin päättyy 11.11.2022 klo 15.00.

Lisätietoja
Kaisa Kostamo-Pääkkö
kehitysjohtaja, työelämäprofessori
puh. 040 570 2844