null [HAKU PÄÄTTYNYT] Haemme erityisasiantuntijaa Ikäystävällinen Lappi -hankkeeseen

[HAKU PÄÄTTYNYT] Haemme erityisasiantuntijaa Ikäystävällinen Lappi -hankkeeseen

Lapin hyvinvointialueella on käynnissä Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama Tulevaisuuden kotona asumista tukevien palveluiden kehittämishanke, Ikäystävällinen Lappi -hanke. Myönnetyn valtionavustuksen tarkoituksena on, että hyvinvointialue toteuttaa hankkeen, jossa luodaan alueelle iäkkäiden henkilöiden kotona asumista tukevien palveluiden yhtenäinen toimintamalli. Hankkeen toteuttajana toimii Pohjois-Suomen sosiaalialan kehittämiskeskus (POSKE).
 
Haemme Ikäystävällinen Lappi -hankkeeseen ajalle 1.2.202331.12.2023:

  • ERITYISASIANTUNTIJA (ikäihmisten asiakas- ja palveluohjaus)

Työ liittyy hankkeeseen, jonka tavoitteena on ikääntyneiden kotona asumisen tuen toimintamallin luominen Lapin alueelle. Erityisasiantuntijan vastuulle tulevan toimenpidekokonaisuuden tuloksena Lapin hyvinvointialueella on käyttöönotettavissa yhtenäinen asiakas- ja palveluohjauksen toimintamalli.

Erityisasiantuntija vastaa hankkeessa asiakas- ja palveluohjauksen toimenpidekokonaisuudesta, toimintamallin suunnittelusta ja mallintamisesta sekä mallin käyttöönoton suunnittelusta. Erityisasiantuntija vastaa myös mallin kuvaamisesta ja visuaalisesta ilmeestä yhdessä hankkeen muiden asiantuntijoiden kanssa. 

Edellytämme kokemusta asiakas- ja palveluohjauksesta ja/tai sen kehittämisestä, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyviä verkostoitumis-, vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista työskentelyotetta. Luemme eduksi toimimisen kehittämistehtävissä ja palvelumuotoilullisen osaamisen.
________________________________________________________________________
Tehtävät täytetään ajalle 1.2.202331.12.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtävään valitun toiminta-aluetta on koko Lapin maakunta, ja toimipiste sijaitsee/neuvotellaan maakunnan alueella.

Hakemukset liitteineen, joita ei palauteta, osoitetaan Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskukselle. Hakemukset laaditaan sähköisesti Kuntarekry-palvelussa, jonne pääset tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Hakuaika tehtäviin päättyy 30.1.2023 klo 15.00 mennessä, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä:

Vesa Karjalainen
Projektipäällikkö
Puh. 040 823 9468
vesa.karjalainen@poske.fi