Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus

Davvi-Suoma sosiálasuorggi máhttinguovddáš

Tâʹvv-Lääʹddjânnam sosiaalsueʹrj siltteemkõõskõs

Tave-Suomâ sosiaalsyergi mättimkuávdáš

Etusivu - ekollega

Poimintoja tapahtumista

aikuissosiaalityönpäivien logo

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Recovery -hanke päättyy 

Hankkeen päätösseminaari pidetään 2.12. klo 9-15 Lapin yliopistolla ja etäyhteydellä. Linkki ohjelmaan. 

eKollegan konsulttien ja työparien tapaaminen

Puolivuosittainen työkokous Posken palveluissa vastaajina toimiville asiantuntijoille järjestetään 29.11. klo 12-15.30. Tutustu ohjelmaan täällä.

Lapin hyvinvointialueinfo 30.11.

Lapin hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin järjestää toisen infotilaisuuden siirtyvälle henkilöstölle. Ennalta kuvattu videotallenne julkaistaan 30.11. klo 15. Lue infosta lisää

Timanttinen yhteistyö -tulosten esittely 30.11.

Tervetuloa kuulemaan syksyn aikana järjestettyjen timanttinen yhteistyö -tilaisuuksien tuloksista. Lue tilaisuudesta lisää

Etäinfo ikäihmisten perhehoidosta 3.12.

Tule etäyhteydellä mukaan kuulemaan kokemuksia monimuotoisesta ikäihmisten perhehoidosta. Lue infosta lisää

Poimintoja uutisista

Selvitys sosiaalihuollon ammattilaisista on käynnissä

Odotamme korkeakoulutettuja ammattilaisia koskevaan kyselyyn vastauksia marraskuun aikana. Lue lisää selvityksestä.

Elatusapulaskuri uudistuu

Elatusapulaskurista on julkaistu beta-versio ja sen testaamiseen tarvitaan apua!  Testaa laskuria täällä.

Töihin unelmien lastensuojeluun?

Lue opiskelijoiden vinkit, kuinka houkutella opiskelijoita juuri Teidän kuntaanne! Lue opiskelijoiden kirjoitus täältä.

Sote-uudistus

Haemme työntekijöitä

Haemme työntekijöitä Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeeseen sote-keskuskehittämisen ja ikäihmisten palvelujen osa-alueisiin. Lue hausta lisää

Hyvinvointialueinfon tallenne

Lapin hyvinvointialueen ensimmäinen infotilaisuus siirtyvälle henkilöstölle järjestettiin 16.11. Tilaisuudesta tehtiin tallenne, joka on katsottavissa 30.11. asti. Katso tallenne tästä linkistä

Lapin hyvinvointialueen verkkosivut

Lapin hyvinvointialueen väliaikaiset verkkosivut on nyt avattu. Sivut on käännetty myös pohjois-, inarin- ja koltansaameksi. Tutustu sivuihin tästä linkistä

Virtuaalisen sosiaali- ja terveyspalvelun ammattilaispalveluun, eKollegaan, voit kirjautua joko käyttäjätunnus-salasanalla tai toimikortilla. Käyttäjätunnukset ja niihin liittyvät käyttöoikeudet saat Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksesta Virtu-tuesta.

Kirjaudu sisään eKollegaan

Kirjaudu Ekollegaan

Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus

Olemme Pohjois-Suomen alueella toimiva sosiaalialan kehittämisorganisaatio. Teemme kehittämistä yhdessä kuntien, oppilaitosten, järjestöjen sekä palveluiden käyttäjien kanssa. Toimintamme pohjautuu sosiaalialan osaamiskeskuksia koskevaan lakiin ja asetukseen. Poske on aloittanut toimintansa 2001 ja vuosien varrella toiminnan painopisteiksi ovat muotoutuneet erityisesti sosiaalityön, sosiaalialan konsultaation ja teknologian kehittäminen sekä hyvinvointistrateginen työ ja arviointi. Lisäksi Posken valtakunnallinen eritystehtävä on saamenkielisten ja –kulttuuriin pohjautuvien palveluiden kehittäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Posken hankkeet

Kansa-koulu III

Hankkeen tavoitteena sosiaalialan kirjaamisosaamisen vahvistaminen digitaalisesti.

Lue lisää hankkeesta

MoniSoTe -hanke

Hankkeessa selvitetään sosiaali- ja terveydenhuollon tulevaisuuden osaamistarpeet sekä toteutetaan monialainen ja -tieteinen koulutuskokonaisuus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Lue lisää hankkeesta

Pohjoinen lastensuojelu 20-22

Hankkeen avulla varmistetaan lastensuojelun asiakkaana olevien lasten ja nuorten oikeus laadukkaaseen koulutukseen sekä yksilölliseen tukeen ja hoitoon.

Lue lisää hankkeesta

Rakenteellinen sosiaalityö -hanke

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa rakenteellista sosiaalityötä Lapissa, kehittää asiakkaiden kokonaisvaltaista palveluprosessia sekä matalan kynnyksen palveluita tiiviissä yhteistyössä julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä muiden viranomaisten ja järjestöjen kanssa.

Lue lisää hankkeesta

Sote rakenneuudistus -hanke

Lapin sote -rakenneuudistusta tukevan alueellisen valmistelun hankkeessa valmistaudutaan sote -maakunnan muodostamiseen osana valtakunnallista sote -uudistusta.

Lue lisää hankkeesta

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanke

Hankkeen tavoitteena on turvata asiakkaalle sosiaali- ja terveyskeskuksessa palvelut yhteensovitettuna. Hoidon ja palvelun piiriin pääsee tarpeen edellyttämässä ajassa monikanavaisesti. Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö on osaavaa, sitoutunutta ja osaamista hyödynnetään laajasti.

Lue lisää hankkeesta