Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null Webinaari 2. osa - Perusteet perusterveydenhuollon hoitoon pääsystä, kirjaaminen ja tilastointi ptj Mediatrissa vastaanottotyössä

Webinaari 2. osa - Perusteet perusterveydenhuollon hoitoon pääsystä, kirjaaminen ja tilastointi ptj Mediatrissa vastaanottotyössä

Alkaa: 05.09.2024 klo 13.00

Päättyy: 05.09.2024 klo 14.00

Paikka:
Teams

Mediatri-potilastietojärjestelmää käyttävät terveydenhuollon ammattilaiset, tervetuloa kuuntelemaan Teamsissa webinaarisarjan toista osaa!

Kaksiosaisen webinaarisarjan toisessa osassa syvennämme perusterveydenhuollon hoitoon pääsyn seurannan ja siitä tuotettavan tiedon kirjaamisen perusteita potilastietojärjestelmän toimintoihin ja tiedon kirjaamisen vaatimuksiin. Tutustumme Lapin hyvinvointialueen järjestelmäpalveluiden asiantuntijoiden avulla alueella käytössä olevien potilastietojärjestelmien toimintaan potilasesimerkkien kautta.

Osallistuminen edellyttää ensimmäiseen osaan osallistumista tai aiemmin järjestettyihin hoitoon pääsyn kirjaamisen ja tilastoinnin tapahtumiin osallistumista, jolloin hoitoon pääsyn tiedon tuotanto on jo tuttua. Huomioithan, että toinen osa järjestetään potilastietojärjestelmittäin ja suun terveydenhuollolle on oma tapahtumansa.

Webinaarit on tarkoitettu kaikille Lapin hyvinvointialueen perusterveydenhuollossa työskenteleville, jotka käsittelevät potilaan yhteydenottoja, arvioivat hoidon tarvetta ja toteuttavat potilaan hoitoa.

Järjestämme useita samansisältöisiä webinaareja kevään, alkukesän ja syksyn aikana. Tulevat webinaarit ja niiden ajankohdat löydät kootusti ekollega.fi-sivustolta (avautuu uuteen välilehteen), ja tapahtumat julkaistaan myös Kaltiossa. Valitse itsellesi sopiva aika ja varmista, että valitset oman potilastietojärjestelmäsi mukaisen toisen osan webinaarin.

Erillistä ilmoittautumista ei vaadita. Liity mukaan päivän webinaariin klikkaamalla tätä linkkiä.

Jos sinulla on kysymyksiä webinaarin aikana tai mielessäsi on jo kysymyksiä, lähetä ne sähköpostitse osoitteeseen anniina.rahkola@poske.fi. Kysymykset käsitellään anonyymisti kirjaamisen verkostossa.