Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null Webinaari 1. osa: Perusteet perusterveydenhuollon hoitoon pääsystä, sen kirjaamisesta ja tilastoinnista

Webinaari 1. osa: Perusteet perusterveydenhuollon hoitoon pääsystä, sen kirjaamisesta ja tilastoinnista

Alkaa: 04.09.2024 klo 9.00

Päättyy: 04.09.2024 klo 10.00

Paikka:
Teams

Tervetuloa kuuntelemaan ensimmäistä osaa Teams-webinaarisarjastamme!

Ensimmäisessä osassa kaksiosaisesta webinaarisarjasta keskitymme siihen, että osallistujat oppivat perusterveydenhuollon hoitoon pääsyn, seurannan ja siitä tuotettavan tiedon perusteet. Käsittelemme hoitotakuulain perusteita ja tarkastelemme, mitä tietoja ammattilaisen on kirjattava potilaan yhteydenoton, hoidon tarpeen arvioinnin ja hoidon toteutuksen aikana. Lisäksi perehdymme hoidon tarpeen arvioinnin rakenteisen kirjaamisen periaatteisiin.

Toisessa osassa syvennämme näitä tietoja potilastietojärjestelmän toimintoihin ja tiedon kirjaamisen vaatimuksiin. Valitessasi itsellesi sopivaa aikaa, huomioi, että toinen osa järjestetään erikseen kullekin potilastietojärjestelmälle sekä suun terveydenhuollolle.

Webinaarit on suunnattu kaikille Lapin hyvinvointialueen perusterveydenhuollossa työskenteleville, jotka käsittelevät potilaan yhteydenottoja, arvioivat hoidon tarvetta ja toteuttavat potilaan hoitoa.

Järjestämme useita samansisältöisiä webinaareja kevään, alkukesän ja syksyn aikana. Tulevat webinaarit ja niiden ajankohdat löydät kootusti ekollega.fi-sivustolta (avautuu uuteen välilehteen). Tapahtumat julkaistaan myös Kaltiossa. Valitse itsellesi sopiva aika. Varmista, että valitset oman potilastietojärjestelmäsi mukaisen toisen osan webinaarin.

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Liity mukaan päivän webinaariin klikkaamalla tätä linkkiä.

Jos sinulla herää kysymyksiä webinaarin aikana tai sinulla on jo kysymyksiä mielessäsi, lähetä ne sähköpostitse osoitteeseen anniina.rahkola@poske.fi. Kysymykset käsitellään anonyymisti kirjaamisen verkostossa, jotta mahdollisimman moni saisi vastauksen.

Webinaarin 1. osa muut ajankohdat:

Ti 10.9. klo 14.00-15.00


Yhteyshenkilö:
Anniina Rahkola
anniina.rahkola@poske.fi