null [HAKU PÄÄTTYNYT] Etsimme osaajia VASA 2 -hankkeeseen

[HAKU PÄÄTTYNYT] Etsimme osaajia VASA 2 -hankkeeseen

VASA2-hankkeen, Posken, Lapin hyvinvointialueen ja EU:n kestävän kehityksen rahoituksen logot

 

Vahva sote Lapin hyvinvointialueelle, VASA 2-hanke kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita Lapin hyvinvointialueella vuoden 2025 loppuun saakka. Hankkeen toimenpiteillä vastataan koronapandemian aiheuttamiin haasteisiin sekä kehitetään sote-palvelujen saatavuutta ja hoitoon pääsyä. Rahoitus on osa EU:n kertaluontoisen NextGeneration Eu -elpymisrahoituksen Kestävän kasvun hanketta. Hankesuunnitelma on luettavissa VASA2 - Vahva sote Lapin hyvinvointialueelle -hankkeen verkkosivuilla eKollegassa tästä linkistä: VASA 2
 

Etsimme osaajia seuraviin tehtäviin:

  • Projektipäällikkö, mielenterveys- ja riippuvuuspalvelut (1.9.2023 – 31.12.2024)

Haemme hankkeeseen mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden kehittämiseen projektipäällikköä. Projektipäällikön tehtävänä on vetää hankkeen mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden kokonaisuutta (työpaketti 2) ja koordinoida hanketyön etenemistä kiinteässä yhteistyössä Lapin hyvinvointialueen mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden kanssa. Mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden työpaketissa kehitetään perustason mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden hoito- ja palveluketjuja, kärkenä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon sekä nuorten ja nuorten aikuisten palveluiden saatavuuden turvaaminen. Projektipäällikkö vastaa työpaketin kokonaissuunnitelman edistymisestä yhdessä muun hanketiimin kanssa. Työ on monipuolista ja pitää sisällään mm. hoito- ja palveluketjujen kuvaamisen koordinointia ja implementointia, sote-ammattilaisten osaamisen vahvistamista, hanketyön suunnittelua ja raportointia, verkostoyhteistyötä eri toimijoiden kanssa sekä oman tiimin vetämistä ja avustamista hanketyössä. Yhteistyöhankkeena toimii Tulevaisuuden sote-keskushanke vuoden 2023 loppuun saakka.

Odotamme sinulta innostuneisuutta kehittämisestä, itseohjautuvuutta ja organisointitaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä ilmaista itseäsi kirjallisesti. Valmiuksia tehtävässä toimimiseen luo kokemus mielenterveys- ja riippuvuuspalveluissa toimimisesta. Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen pätevyys sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Valinnassa eduksi katsotaan työkokemus kehittämistehtävissä ja projektipäällikkönä toimimisesta sekä kattava mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden tuntemus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta matkustaa Lapin hyvinvointialueella sekä osallistumista alueellisiin ja valtakunnallisiin tilaisuuksiin. Tehtävän sijoituspaikka on neuvoteltavissa Lapin hyvinvointialueelle.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.
 

  • Erityisasiantuntija, neuropsykiatrinen palvelupolku (1.10.2023 - 31.12.2024)

Haemme hankkeeseen neuropsykiatristen palveluiden kehittämiseen erityisasiantuntijaa. Hankkeessa on tavoitteena neuropsykiatrisesti oireilevien nuorten ja nuorten aikuisten hoito- ja palveluketjun kehittäminen. Tavoitteena on, että asiakas/potilas saa tarvitsemansa diagnoosin, tuen/hoidon ja kuntoutuksen mahdollisimman helposti ja nopeasti. Tehtävänä on tarkentaa neuropsykiatrisen kuntoutuksen osalta perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon työnjakoa, yhteistyömallia ja kuntoutuksen toimintamallia yhteiskehittämisen avulla. Asiantuntija koordinoi osaamisen vahvistamiseksi tarvittavia koulutuksia sekä mahdollista neuropsykiatrisen diagnosoinnin jononpurkua.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme työkokemusta sosiaali- tai terveydenhuollon palveluista. Arvostamme neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta ja kuntoutusosaamista. Lisäksi edellytämme kokemusta ja näyttöä kehittämistyöstä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua sekä rohkeaa ja ennakkoluulotonta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointikykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta matkustaa Lapin hyvinvointialueella sekä osallistumista alueellisiin ja tarvittaessa valtakunnallisiin tilaisuuksiin. Tehtävän sijoituspaikka on neuvoteltavissa Lapin hyvinvointialueelle.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.
 

Vastaanotamme tehtävien hakemukset Kuntarekryssä: Projektipäällikkö, Erityisasiantuntija (linkit aukeavat uusiin välilehtiin Kuntarekry-palveluun). Hakuaika tehtäviin päättyy 24.8.2023 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja

Kaisa Kostamo-Pääkkö
Kehitysjohtaja
kaisa.kostamo-paakko[at]poske.fi
Puh. 040 570 2844

Rea Karanta
Kehittämispäällikkö, Lapin hyvinvointialue
rea.karanta[at]lapha.fi
Puh. 040 646 3906