null Haemme työntekijöitä VASA-hankkeen Investointi 4 -osuuteen

Haemme työntekijöitä VASA-hankkeen Investointi 4 -osuuteen

kuva: hankkeen logot  Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä on saanut VASA-hankkeelle vuodelle 2022 valtionavustuksena Sosiaali- ja terveysministeriöltä Kestävän kasvun ohjelmasta (EU) 1 461 540 €.

Investointi 4 -osuudessa osallistutaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koordinoimana asiakaspalautteen keräämisen suunnitteluun, määrittelyyn sekä pilotointiin. Lisäksi investoinnissa ryhdytään työstämään THL:n koordinoimana Lapin hyvinvointialueen kypsyystason arviointia, digitaalisten palvelujen nykytilan kuvausta ja toimeenpanosuunnitelman valmistelua yhdessä Lapin hyvinvointialueen ICT-hankkeen kanssa. VASA-hanke tekee tiivistä yhteistyötä Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen ja työntekijöiden kanssa sekä Lapin hyvinvointialueen valmistelijoiden ja ICT-hankkeen kanssa.

Hanke kestää vuoden 2022 loppuun, ja samalla hankkeen aikana valmistellaan jatkorahoitushakemus vuosille 2023–2025.

Haemme Investointi 4 osakokonaisuuteen 1.8.2022–31.12.2022:

SUUNNITTELIJAA digitaalisten palveluiden nykytilanteen kuvaamiseen ja kypsyystason arviointiin

Suunnittelija osallistuu valtakunnalliseen yhteistyöhön digitaalisten palveluiden kypsyystason arvioinnin laatimiseksi ja kerää tietoa digitaalisten palveluiden käytöstä Lapin hyvinvointialueen kunnista.

Suunnittelijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, verkostoyhteistyötaitoja ja organisointiosaamista, aktiivista ja kehittävää työotetta, sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kokemusta ja asiantuntemusta haettavan tehtävän osalta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sote-alan digitaalisista palveluista.

SUUNNITTELIJAA sote-palveluiden asiakaspalautteen keräämiseen ja asiakaspalautejärjestelmän pilotointiin

Suunnittelija osallistuu valtakunnalliseen asiakaspalautteen keräämiseen suunnittelu- ja määrittelytyöhön sekä koordinoi Lapin hyvinvointialueella käynnistettävää asiakaspalautejärjestelmän pilotointia yhteistyössä Lapin hyvinvointialueen ja ICT-hankkeen kanssa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, verkostoyhteistyötaitoja ja organisointiosaamista, aktiivista ja kehittävää työotetta, sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemusta sekä kokemusta ja asiantuntemusta haettavan tehtävän osalta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kehittämistehtävissä toimimisesta.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehtävään valitun toiminta-aluetta on koko Lapin maakunta, ja toimipiste sijaitsee/neuvotellaan maakunnan alueella. Tehtävien aloitusajankohta on neuvoteltavissa 1.8. alkaen.

Hakemukset osoitetaan Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymälle/Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskukselle. Hakemukset laaditaan sähköisesti seuraavan linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/C66D8CF955B14A25

Hakuaika tehtäviin päättyy 29.6.2022 klo 14 mennessä.

Lisätietoja

Kaisa Kostamo-Pääkkö
kehitysjohtaja, Poske; työelämäprofessori, Lapin yliopisto
040 570 2844

Rea Karanta
hankejohtaja, Tulevaisuuden sote-keskus -hanke
040 646 3906