null VASA 2 hanke – ”Kukapa meistä ei tarvitsisi arkeen voimaa ja työkaluja”

VASA 2 hanke – ”Kukapa meistä ei tarvitsisi arkeen voimaa ja työkaluja”

Torniossa on pilotoitu tänä syksynä täysin uudenlaista toimintamallia, Arkeen Voimaa -itsehoitoryhmää. Ryhmä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, joilla on joku arjen haaste elämässään. Niitä voi olla esimerkiksi yksinäisyys, työttömyyden tuomat haasteet, mielialan lasku, pitkäaikaissairaus tai sairastava läheinen. Maksuttomaan ryhmään tulevalla ei tarvitse olla diagnoosia tai lähetettä.

”Minusta on hyvä, että ryhmässä oli eri lähtökohdista olevia, niin sai uusia näkökulmia asioihin ja kehitettyä itseä. Jokaisella on kuitenkin oma elämän stoorinsa”, toteaa ryhmässä mukana ollut Jani

Lue lisää ryhmän kuulumisista täältä (avautuu uuteen välilehteen).

Samanaikaisesti Tornion ryhmän kanssa käynnissä ollut Teams ryhmä tavoitti osallistujia Ylitorniolta, Pelkosenniemeltä, Kemijärveltä ja Ranualta pilottialueen lisäksi.

Keväällä 2024 alkavat ryhmät löydät täältä! (avautuu uuteen välilehteen). Ryhmiin pääsee ottamalla yhteyttä Linda Jaakoon.

”Ryhmä ei sitouta ketään, mutta toiveissa tietenkin on, että ryhmän kävisi loppuun, ettei vie kenenkään paikkaa turhaan”, toteaa Linda.

Lisätietoja:

Linda Jaako, aluekoordinaattori

linda.jaako(at)poske.fi ja puh. 040 849 6297