null [HAKU PÄÄTTYNYT] Projektipäällikön tehtävän hakuaikaa jatkettu - tartu mahdollisuuteen nyt!

[HAKU PÄÄTTYNYT] Projektipäällikön tehtävän hakuaikaa jatkettu - tartu mahdollisuuteen nyt!

VASA2-hankkeen, Posken, Lapin hyvinvointialueen ja EU:n kestävän kehityksen rahoituksen logot

Vahva sote Lapin hyvinvointialueelle, VASA 2-hanke kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita Lapin hyvinvointialueella vuoden 2025 loppuun saakka. Hankkeen toimenpiteillä vastataan koronapandemian aiheuttamiin haasteisiin sekä kehitetään sote-palvelujen saatavuutta ja hoitoon pääsyä. Rahoitus on osa EU:n kertaluontoisen NextGeneration Eu -elpymisrahoituksen Kestävän kasvun hanketta. Hankesuunnitelma on luettavissa VASA2 - Vahva sote Lapin hyvinvointialueelle -hankkeen verkkosivuilla eKollegassa tästä linkistä: VASA 2

Etsimme osaajaa seuraavaan tehtävään:

Projektipäällikkö, mielenterveys- ja riippuvuuspalvelut (1.9.2023 – 31.12.2024)

Haemme hankkeeseen mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden kehittämiseen projektipäällikköä. Projektipäällikön tehtävänä on vetää hankkeen mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden kokonaisuutta (työpaketti 2) ja koordinoida hanketyön etenemistä kiinteässä yhteistyössä Lapin hyvinvointialueen mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden kanssa. Mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden työpaketissa kehitetään perustason mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden hoito- ja palveluketjuja, kärkenä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon sekä nuorten ja nuorten aikuisten palveluiden saatavuuden turvaaminen. Projektipäällikkö vastaa työpaketin kokonaissuunnitelman edistymisestä yhdessä muun hanketiimin kanssa. Työ on monipuolista ja pitää sisällään mm. hoito- ja palveluketjujen kuvaamisen koordinointia ja implementointia, sote-ammattilaisten osaamisen vahvistamista, hanketyön suunnittelua ja raportointia, verkostoyhteistyötä eri toimijoiden kanssa sekä oman tiimin vetämistä ja avustamista hanketyössä. Yhteistyöhankkeena toimii Tulevaisuuden sote-keskushanke vuoden 2023 loppuun saakka.

Odotamme sinulta innostuneisuutta kehittämisestä, itseohjautuvuutta ja organisointitaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä ilmaista itseäsi kirjallisesti. Valmiuksia tehtävässä toimimiseen luo kokemus mielenterveys- ja riippuvuuspalveluissa toimimisesta. Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen pätevyys sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Valinnassa eduksi katsotaan työkokemus kehittämistehtävissä ja projektipäällikkönä toimimisesta sekä kattava mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden tuntemus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta matkustaa Lapin hyvinvointialueella sekä osallistumista alueellisiin ja valtakunnallisiin tilaisuuksiin. Tehtävän sijoituspaikka on neuvoteltavissa Lapin hyvinvointialueelle.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti.

Vastaanotamme tehtävien hakemukset Kuntarekryssä: Projektipäällikkö (linkki aukeaa uuteen välilehteen Kuntarekry-palveluun). Hakuaika tehtäviin päättyy 5.9.2023 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä:

Kaisa Kostamo-Pääkkö
Kehitysjohtaja
kaisa.kostamo-paakko[at]poske.fi
Puh. 040 570 2844

Rea Karanta
Kehittämispäällikkö, Lapin hyvinvointialue
rea.karanta[at]lapha.fi
Puh. 040 646 3906