null Sosiaalityön tutkimuksen tutkijasosiaalityöntekijän tehtävä uudelleen haettavana

Sosiaalityön tutkimuksen tutkijasosiaalityöntekijän tehtävä uudelleen haettavana

Pohjois-Suomen Yhteistyö-alueen hyvinvointialueille (Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun, Lapin ja Soiten) on myönnetty Kestävän kasvun ohjelman (RRP3-hanke) tutkimusrahoitus sosiaalityön tutkimukselle vuosille 2024-2025. Yhteistyöalueen tutkimuksessa osatoteuttajana ja tieteellisenä ohjaajana toimii Jyväskylän yliopisto.

Aikuissosiaalityön menetelmien vaikutukset -tutkimuksessa on tavoitteena:

1) tukea aikuissosiaalityöhön mallinnettujen menetelmien käyttöönottoa ja vaikutusten seurantaa Pohjois-Suomen yhteistyöalueella, 2) tuottaa tutkimustietoa menetelmien vaikutuksista aikuissosiaalityön asiakkaiden hyvinvointiin ja elinoloihin, 3) vahvistaa sosiaalityön tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja osaamisrakenteita hyvinvointialueilla kehittämällä yhteistyöalueen tason käytäntötutkimusta.

Tähän tutkimukseen rekrytoidaan tutkijasosiaalityöntekijää Lapin hyvinvointialueelle. Tehtävä on 100 % ajalle 1.8.2024-31.12.2024 ja ehdollinen 31.12.2025 saakka. Vahvistaminen vuodelle 2025 tehdään edellisen vuoden joulukuussa, kun eduskunta on hyväksynyt määrärahan talousarvioon.

Pysyväisluonteinen työntekemispaikka ja/tai etätyömahdollisuus voidaan sopia erikseen.

Eduksi luetaan innostuneisuus tutkimus- ja kehittämistyöhön sekä kokemus kehittämistyöstä. Eduksi katsotaan erikoissosiaalityöntekijän tutkinto tai jatko-opiskelu sosiaalityön tohtoriohjelmassa. Mahdollista on myös rekrytoida henkilö, jonka aikeena ovat sosiaalityön tohtoriopinnot.

Kelpoisuusvaatimuksena haettavaan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti. Tehtävää haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn työnhakupalvelussa: linkki Kuntarekryn tehtävään (aukeaa uuteen välilehteen)

Tehtävä on uudelleen haettavana 2.8.2024 klo 15.00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan haussa. 

Lisätietoja: Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, kehitysjohtaja Kaisa Kostamo-Pääkkö, puh. 0405702844, etunimi.sukunimi@poske.fi