Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null Hoidon jatkuvuusmallin hoitopolkujen kehittämispäivä I

Hoidon jatkuvuusmallin hoitopolkujen kehittämispäivä I

Alkaa: 20.09.2023 klo 9.00

Päättyy: 20.09.2023 klo 16.00

Sanapilvi vastauksista. Pilvestä erottuvat isoimpina sanat sujuva, oma hoitaja, oma lääkäri, kokonaisvaltainen, hoito jatkuu ja suora yhteys.

Edellisen seminaaripäivän vastauksia kysymykseen ”Miten hoidon jatkuvuusmalli muuttaa potilaan hoitoa?”

Hoidon jatkuvuusmallin seminaaripäivät jatkuvat Rovaniemellä syyskuussa 2023. Hoidon jatkuvuusmallin seminaaripäivä III järjestetään 1.9. ja Hoidon jatkuvuusmallin hoitopolkujen kehittämispäivä I 20.9.2023.

Hoidon jatkuvuusmallista on aiemmin järjestetty kevään 2023 aikana kaksi seminaaripäivää: Kemissä 20.3. ja Sodankylässä 1.6.2023. Tapahtumat on toteutettu hybridinä.

Seminaaripäivien tavoitteena on ollut lisätä teoriatietoa hoidon jatkuvuusmallista ja eri terveysasemien kokemuksista. Lisäksi hoidon jatkuvuutta on tarkasteltu yhtenäisten kirjaamiskäytännöiden näkökulmasta.

Seminaaripäivät ovat sisältäneet myös työpajatyöskentelyä. Ensimmäisen seminaaripäivän työpajan tarkoituksena oli saada konkreettisia toimintamalleja kehittämistyön käynnistämiseen ja ideoita tiimien muodostamiseen. Työpajoissa hyödynnettiin yleislääketieteen professori Juha Auvisen ja Tuiran terveysaseman (Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue) apulaisylilääkäri Janne Mäkelän asiantuntijuutta.

Sodankylän työpajassa tarkasteltiin potilaan hoitopolun muuttumista hoidon jatkuvuusmallin myötä. Samalla perehdyttiin myös mallin vaikutuksiin henkilöstöön, resurssiin ja johtamiseen. Lisäksi kuultiin puheenvuoro yhtenäisten kirjaamiskäytänteiden merkityksestä.

Hoidon jatkuvuusmallin kehittämispäivät jatkuvat syksyllä – ilmoittaudu mukaan jo nyt tästä linkistä: ilmoittautumislomake (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

  • Hoidon jatkuvuusmallin seminaaripäivä III, 1.9.2023 Rovaniemi

  • Hoidon jatkuvuusmallin hoitopolkujen kehittämispäivä I, 20.9.2023 Rovaniemi

Tarkempi paikka ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.

 

Lisätietoja

Mari Valtanen
terveydenhuollon erityisasiantuntija
mari.valtanen@poske.fi
Avaa henkilökortti