Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null ART-ohjaaja -koulutus

ART-ohjaaja -koulutus

Alkaa: 22.08.2024

Päättyy: 23.08.2024

Tule opiskelemaan ART-ohjaajaksi Rovaniemellä to-pe 22.-23.8.2024 (lisäksi yhden päivän perheART-osuus vuodenvaihteessa 2024-25 ja seurantapäivä etänä keväällä 2025)

Osaamista aggressionhallinnan ja sosiaalisten taitojen tukeen Lapin hyvinvointialueella!

Aggression Replacement Training- ryhmäharjoitusmenetelmä on USA:sta lähtöisin oleva menetelmä aggressiivisesti/epäsosiaalisesti käyttäytyville nuorille. Nykyään puhutaan Adapted ART –menetelmästä eli sosiaalisen kyvykkyyden harjoitusmenetelmästä.

● ART-menetelmä sopii erinomaisesti lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla on käytöksen haasteita koulussa tai muissa yhteisöissä.

● Vuosien varrella ART-menetelmää on onnistuneesti sovellettu myös autismikirjon henkilöille, jotka tarvitsevat yhdessä sosiaalisten tilanteiden pohtimista. Yhteinen asian käsittely on ollut todella antoisaa ja hyödyllistä niin asiakkaille kuin ohjaajillekin.

● Koulutuksessa saat valmiudet sekä ART- että PerheART –ohjaukseen. Family ties –osuudessa (Perhe ART) opetellaan soveltamaan menetelmää vanhemmuuden ja perheiden tueksi. Aiemmin ARTmenetelmään kouluttautuneet voivat osallistua pelkästään perheART – osuuteen (hinta 230€).

● Menetelmän tavoite on, että asiakas kehittyy moraalisessa ajattelussa, oppii parempaa itsehillintää ja uusia sosiaalisia taitoja tullakseen toimeen jokapäiväisessä elämässä.

● ART-ohjelma muodostuu kolmesta rinnakkaisesta ja kokonaisuuden muodostavasta osa-alueesta: Sosiaalisten taitojen, vihanhallinnan ja moraalisen päättelyn harjoittelusta.

JOS KIINNOSTUIT, seuraa lisätiedotusta Lapha.fi –sivustolla ja Kaltiossa:

Voit jo etukäteen keskustella koulutukseen hakemisesta esimiehesi kanssa.

Koulutuksen hinta on 900€ (sis. 3,5 pv)/osallistuja.

Ryhmään otetaan max. 16 osallistujaa.

Tutustu menetelmään osoitteessa www.suomenart.com (avautuu uuteen välilehteen)

 

Hakulomake (avautuu uuteen välilehteen)

Lisätiedot: Maila Haltia puh. 0407071561, maila.haltia@lapha.fi