null Ajankohtaista nepsy-asioissa – paljon meneillään!

Ajankohtaista nepsy-asioissa – paljon meneillään!

VASA 2 -hankkeen yhtenä tavoitteena on vahvistaa ja selkiyttää sekä suomen- että saamenkielisiä neuropsykiatrisia palveluita. Kehittämistyö on käynnistynyt ja syksyllä nepsy-kehittämisen tiimoilta tapahtuu monenlaista. 

Haku Lapin hyvinvointialueen työntekijöille suunnattuun maksuttomaan nepsy-valmentaja-koulutukseen on auki ja päättyy 20.8. Lue lisää koulutuksesta tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen välilehteen Sharepoint-alustalle).

VASA2 –hankkeeseen haetaan erityisasiantuntijaa neuropsykiatristen palveluiden kehittämiseen ajalle 1.10.2023 - 31.12.2024. Linkki hakuilmoitukseen (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Lapin nepsy-päivät järjestetään 5.-6.10. Ohjelma on julkaistu ja voit lukea tapahtumasta tarkemmin täältä (linkki aukeaa uuteen välilehteen Sharepoint-alustalle). Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 20.9. mennessä.

Olethan huomannut myös ammattilaisille meneillään olevan kyselyn: miten toimii Lapin hyvinvointialueen nepsy-palvelut? Pääset vaikuttamaan neuropsykiatristen palveluiden palvelupolun päivittämiseen vastaamalla kyselyyn täältä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).


Lisätietoja:

Maila Haltia
Kuntoutussuunnittelija, psykoterapeutti (et), Lapin digiNepsy-klinikka
maila.haltia@lapha.fi
040-7071561

Miia Välimaa
Erityisasiantuntija, VASA2 -hanke
miia.valimaa@poske.fi
040-5089415

Pilvi Vuomajoki
Asiantuntija, VASA2 -hanke
pilvi.vuomajoki@lapha.fi
040-6507559