null Valtakunnalliset aikuissosiaalityön päivät 2023 – ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä

Valtakunnalliset aikuissosiaalityön päivät 2023 – ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä

Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Soccan ja Sosiaalialan osaamiskeskus Verson järjestämät Aikuissosiaalityön päivät kokoavat aikuissosiaalityön parissa työskentelevät sekä asiasta kiinnostuneet Helsingin Paasitorniin 19.–20.4.2023. Tulethan mukaan tapaamaan kollegoja eri puolilta Suomea sekä vaihtamaan ajatuksia aikuissosiaalityön arjesta ja tulevaisuudesta?

Kaksipäiväiseen tapahtumaan on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai virtuaalisesti. Tapahtuman pääpuheenvuorot striimataan etäosallistujille, mutta alaseminaareihin voi osallistua vain paikan päällä Paasitornissa. Pääpuheenvuoroihin voit tutustua tästä linkistä ja alaseminaareihin tästä linkistä (linkit aukeavat uusiin välilehtiin tapahtuman verkkosivuille).

Poske tukee Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin aikuissosiaalityöntekijöiden osallistumista maksamalla näiden osallistumismaksun. Kahden päivän osallistumisen hinta on 230 euroa, yhden päivän 150 euroa. Etäosallistumisen hinta on 160 euroa.

Ilmoitathan Poskelle osallistumisestasi tämän Webropol-linkin kautta (linkki aukeaa uuteen välilehteen)? Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3.2023. Tämän jälkeen teemme ryhmäilmoittautumisen koko Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueiden osalta.

Lisätietoja tapahtumasta
Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Socca
socca[at]hus.fi

Lisätietoja ryhmäilmoittautumisesta
Maiju Saarreharju, Poske
maiju.saarreharju[at]poske.fi