null Kysely juuri sinulle terveydenhuollon ammattilainen!

Kysely juuri sinulle terveydenhuollon ammattilainen!

Tämä kysely on suunnattu sinulle, joka työskentelet Lapin hyvinvointialueella perusterveydenhuollossa ja teet potilastyötä. Uuden hanketyön alkaessa on aika kartoittaa ammattilaisten näkemyksiä siitä, minkälaisia tarpeita heillä on kirjaamisen osaamisen vahvistamiseen. Kyselyn avulla kartoitamme ammattilaisten näkemyksiä ja tarpeita kirjaamisen ja tilastoinnin osaamisen vahvistamisesta. 

Kyselyn tuloksia on tarkoitus hyödyntää VASA2 – Vahva sote Lapin hyvinvointialueelle -hankkeen terveydenhuollon kirjaamisen työssä. Tuloksien avulla luodaan potilastyötä tekevien ammattilaisten tarpeisiin pohjautuva suunnitelma kirjaamisen koulutusten kehittämistoimista.

Terveydenhuollon kirjaamisen kehittäminen jatkuu VASA2 – Vahva sote Lapin hyvinvointialueelle -hankkeessa. Lapin hyvinvointialueella on jo kahdessa aiemmassa hankkeessa tehty työtä kirjaamisen ja tilastoinnin yhtenäistämisen eteen. Työ aloitettiin Rakenneuudistus -hankkeessa (2020–2021), jonka jälkeen kehittäminen jatkui Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeessa (2021-2023). 

Kyselyyn voi vastata su 18.2.2024 asti. Kyselyn vastaukset kerätään anonyymisti. Vastaamiseen on ajateltu menevän noin 10 minuuttia.

Vinkkaappas asiasta myös kollegoillesi!

Kyselyyn pääset klikkaamalla tästä (avautuu uudelle sivulle) tai oheisen QR-koodin kautta Kuvassa on QR-koodi kyselyyn

Lämmin kiitos sinulle vastauksistasi!

Lisätietoja:
Anniina Rahkola
Asiantuntija, terveydenhuollon kirjaaminen
anniina.rahkola@poske.fi