Menetelmät ja osaajat - ekollega

Menetelmät ja osaajat

Sosiaali- ja terveysalan asiakastyössä tarvitaan usein erityistä osaamista tai menetelmää työskentelyn tueksi ja tilanteen selkiyttämiseksi.  

Pohjois-Suomen alueella työskentelee paljon asiantuntijoita ja monialaisia osaajia, jotka ovat kouluttautuneet tai työnsä kautta kehittäneet valmiuksiaan erilaisten menetelmien käyttäjiksi ja kouluttajiksi. He tarjoavat erityisosaamistaan ja palvelujaan alueellisesti käytettäväksi. Tältä sivulta löydät menetelmiä ja osaajia, joiden erityisosaamista palveluissa on mahdollisuus hyödyntää.

Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus kokoaa osaajien yhteystietoja ja tarjoaa alueen toimijoille alustan asiantuntijoiden tavoittamiseksi. Asiantuntijan osaamista hyödyntäessä tilaajaorganisaatio on itse yhteydessä asiantuntijaan ja sopii palvelun tilaamiseen liittyvät käytännöt ja ehdot. Tilaaja on itse vastuussa mahdollisen tehtävään tarvittavan pätevyyden todentamisesta.

Menetelmäasiantuntijaksi voi ilmoittautua Pohjois-Suomen alueella toimivat ammattilaiset ja kokemusasiantuntijat, jotka ovat valmiita tarjoamaan osaamistaan.

Asiantuntijat vastaavat itse yhteystietojensa päivittämisestä. Voit liittyä verkostoon tai päivittää tietosi täyttämällä lomakkeen alla olevasta napista.

Lisätietoja

Jaana Jokinen
Sosiaalityön kehittämispäällikkö (60% työaika)
Puh. 040 688 83 17
jaana.jokinen@poske.fi
Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Henkilökortti