Autismikirjon henkilön kohtaaminen - mitä meistä jokainen voi huomioida omassa työssään - ekollega
Tapahtumat
Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.
Autismikirjon henkilön kohtaaminen - mitä meistä jokainen voi huomioida omassa työssään
Alkaa: 24.10.2024 klo 14:00
Päättyy: 24.10.2024 klo 15:30
Paikka:
Teams
VASA 2- Vahva sote Lapin hyvinvointialueella -hankkeen neuropsykiatrisen palvelupolun kehittämisen kokonaisuus järjestää syksyllä 2024 avoimia webinaareja liittyen neurokirjon perustietoon, arjen tukeen ja toimintakykyyn.
Webinaarit ovat suunnattu Lapin alueen ammattilaisille ja ne ovat maksuttomia.
Webinaarit toteutetaan Teams- yhteydellä. Niitä ei tallenneta, mutta niiden sisällöistä on tulossa erilliset tiivistetyt tallenteet.
Autismikirjon henkilön kohtaaminen – mitä meistä jokainen voi huomioida omassa työssään- webinaarissa kouluttajana toimii Salla Hewitt. Salla Hewitt on neurokirjon asiantuntija, jolla on vahva kokemus ja osaaminen neurokirjon asiakastyöstä sekä ammattilaisten kouluttamisesta. Hän on työskennellyt yli 20 vuoden ajan erityishuollon sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävissä ja nykyään hän toteuttaa koulutus- ja konsultaatiopalveluita oman yrityksensä kautta. Sallan erityisosaamista on autismikirjon kenttä sekä neurovahvistavat lähestymistavat.
Neurokirjon henkilöiden hyvinvointi on Sallalle sydämen asia ja hänelle on erittäin tärkeää, että heidän kanssaan työskentelevät ammattilaiset saavat tukea ja tietoa, josta heille on oikeasti hyötyä. Hänen koulutuksissaan huomioidaan sekä asiakkaan myötätuntoisen kohtaamisen, kuulluksi tulemisen ja ymmärtämisen merkitys asiakassuhteen perustana että ammattilaisten menetelmäosaamisen vahvistaminen.
Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta ILMOITTAUTUMISLINKKI (linkki avautuu uuteen välilehteen). Ilmoittautuminen päättyy 17.10.2024.
Tarkempi webinaariohjelma päivittyy lokakuun alussa www.ekollega.fi/tapahtumat (linkki avautuu uuteen välilehteen).
Lisätietoja
Marjo Häyry
marjo.hayry(at)poske.fi
Kehittämistyötä tuetaan Euroopan unionin NextGeneration Eu rahoituksesta ja se on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa.