Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null Mielenterveyden tukeminen psykososiaalisin menetelmin perustasolla

Mielenterveyden tukeminen psykososiaalisin menetelmin perustasolla

Alkaa: 23.11.2023 klo 10.00

Päättyy: 23.11.2023 klo 11.00

Ikäystävällinen Lappi- ja Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeiden  webinaarisarjan ikäihmisten palvelujen webinaarit. Kuva  on linkki saavutettavaan pdf-tiedostoon

Ikäihmisten palvelujen webinaarit (klikkaa kuva suuremmaksi, pdf-tiedosto avautuu uuteen välilehteen)

Miten psykososiaaliset menetelmät tukevat mielenterveyttä perustasolla? Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen terapiakoordinaattori Elina Valkonen, Lapin hyvinvointialueen lastenpsykiatrian sairaanhoitaja Maria Ikäheimo sekä nuorisopsykiatrian sairaanhoitajat Minna Inkeröinen ja Maina Laine kertovat hankkeessa tuetuista psykososiaalisista menetelmistä. Esittelyssä lasten Cool Kids, nuorten IPC-N ja aikuisten kognitiivinen lyhytterapia (Etulinjan lyhytterapia) ja ohjatut omahoidot sekä terapianavigaattorin pilotti.

Webinaari on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Webinaari järjestetään etäyhteydellä. Liity Teams-kokoukseen tästä: Teams-linkki (aukeaa uuteen välilehteen).

Webinaari on osa Ikäystävällinen Lappi- ja Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeiden tuloksista kertovaa webinaarisarjaa. Lue lisää eKollegasta: webinaarisarjan uutinen.

Lisätietoja

Elina Valkonen
terapiakoordinaattori
Tulevaisuuden sote-keskus -hanke
elina.valkonen@poske.fi
Avaa henkilökortti