null VASA-hanke käynnistyy – uudet työntekijät ovat saapuneet osaamiskeskukseen

VASA-hanke käynnistyy – uudet työntekijät ovat saapuneet osaamiskeskukseen

Maanantaina 1.8. Posken henkilöstö kasvoi historiallisin määrin, kun Vahva sote Lapin hyvinvointialueelle -hankkeen uudet työntekijät aloittivat työnsä organisaatiossa. Kotipaikkojensa puolesta Oulun eteläpuolelta Kuusamoa ja pohjoista Lappia myöten levittyvä asiantuntijajoukko kokoontui yhteen ensimmäistä kertaa Rovaniemellä järjestetyn infotilaisuuden merkeissä.

Hankkeen eri osa-alueiden tarpeisiin palkatut työntekijät aloittavat työnsä elokuun aikana. Syksyn edetessä Poske tiedottaa VASA-hankkeen edistymisestä ja aikaansaannoksista eKollegan ja sosiaalisen median avulla. Viestintää voi seurata verkkosivujen ohella sujuvasti myös Facebookin ja kesän aikana käyttöön otetun Twitterin välityksellä.

VASA-hankkeen uudet työntekijät esitellään tarkemmin lähipäivinä, kun he ovat tutustuneet osaamiskeskuksen käytäntöihin. Tarkempaa tietoa VASA-hankkeesta, kuten hankesuunnitelman ja hankkeen toimenpiteet sekä tulokset löydät hankkeen verkkosivuilta. Voit seurata hankkeen etenemistä myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen hallinnoiman Innokylä-palvelun kautta tästä linkistä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Hankkeen yhteyshenkilö Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksessa on kehitysjohtaja Kaisa Kostamo-Pääkkö (henkilökortti). Maanantaihin 8.8. asti mennessä VASA-hanketta koskevissa asioissa voi olla yhteydessä viestintäkoordinaattori Lassi Perämäkeen (henkilökortti).