null Ikäystävällinen Lappi -hanke mukana Vanhustenviikon tapahtumissa

Ikäystävällinen Lappi -hanke mukana Vanhustenviikon tapahtumissa

vanhustenviikon mainoskuva, jossa isoäiti ja lapsenlapsi tulistelevat yhdessä. kuvassa näkyy viikon teema "yhdessä luontoon - joka iän oikeus".

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää vietetään lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina, jota seuraa Vanhustenviikko. Vanhuksia, vanhustyötä ja arvokasta vanhuutta on juhlittu näissä merkissä jo vuodesta 1954 lähtien. Tänä vuonna Vanhustenviikko on 2.–9. lokakuuta, ja Ikäystävällinen Lappi -hanke on mukana Vanhustenviikon tapahtumissa eri puolilla Lappia.

Hankeväen tunnistat tapahtumissa positiivisesta asenteesta ja Posken punaisista huppareista. Ikäystävällinen Lappi -hankkeen pöydän ääressä voit viettää aikaa Vanhustenviikon teeman "Yhdessä luontoon – joka iän oikeus" mukaisesti sekä keskustella asiantuntijoidemme kanssa ikäihmisten palveluiden kehittämistyöstä.
 

5.10. Yhdessä ikääntyen -messut

Yhdessä ikääntyen -messut liittyvät samana päivänä järjestettävään Yhdessä ikääntyen -seminaariin, joka antaa eväitä hyvään vanhuuteen ja ikäihmisten hyvinvoinnin lisäämiseen. Messuilla esiin pääsevät palvelut ja tuotteet, jotka tukevat ikääntyvien kotona asumista mahdollisimman pitkään.

Messutapahtuma-alue on Sodankylän kunnanviraston aulassa osoitteessa Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä. Messualue on avoinna klo 10–15.

Lue lisää Yhdessä ikääntyen -messuista tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen välilehteen) ja seminaarista tästä linkistä (linkki  aukeaa uuteen välilehteen).


6.10. Kemin ja Keminmaan Seniorimessut 2022

Perinteistä seminaarimallia ja taidetta yhdistävät Kemin ja Keminmaan seniorimessut ovat mainio sekoitus asiantuntijapuheenvuoroja, tanssia ja muotia. Kaikessa messujen toiminnassa mennään totta kai luonto, toimintakyky, apuvälineet ja turvallisuus edellä.

Kemin ja Keminmaan Seniorimessut järjestetään klo 10–14 Kemin kulttuurikeskuksessa osoitteessa Marina Takalon katu 3, 94100 Kemi.

Voit tutustua messujen ohjelmaan tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).


7.10. Ikäihmisten elämänkaariverkoston tapahtuma Tiedekeskus Pilkkeessä

Ikäihmisten elämänkaariverkoston tapahtumassa voit tutustua eri järjestöjen sekä Ikäystävällinen Lappi -hankkeen toimintaan. Vierailijat pääsevät evästämään järjestöjä ja hanketta siinä, miten ikäystävällisyyttä voitaisiin parhaiten edistää Rovaniemellä. Tapahtuman järjestää Ikäihmisten elämänkaariverkosto.

Tapahtuma järjestetään klo 12–14 Tiedekeskus Pilkkeessä osoitteessa Ounasjoentie 6, 96200 Rovaniemi.


Lisätietoja

Riitta Nahkiaisoja, projektipäällikkö
Avaa henkilökortti