null Taloudellisen hyvinvoinnin verkosto aloittanut toimintansa Pohjois-Pohjanmaalla

Taloudellisen hyvinvoinnin verkosto aloittanut toimintansa Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaan maakunnallisessa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä (hyte) teemakohtaisten verkostojen joukkoon on liittynyt nyt myös Taloudellisen hyvinvoinnin verkosto. Verkoston koollekutsujana ja vetäjänä toimii Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus POSKE.

Verkoston ensimmäinen kokous pidettiin 9.9.2021 ja seuraavan kerran kokoonnumme 5.11.2021. Verkostoa on ollut perustamassa kokemustoimijoita, kuntien sote-toimen edustaja, Pohjois-Pohjanmaan SOTE:n hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen osahanke POPhyte, Takuusäätiö, Oulun ev.lut seurakunnat, ulosottolaitos, Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys PPSOTU, Diakonia-ammattikorkeakoulu ja Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus POSKE.

Verkosto tukee kuntien hyte-työtä. Yksi konkreettinen tehtävä on nostaa esille ja koota yhteen alueella jo olevia hyviä käytäntöjä.

Tavoitteenamme on, että verkosto tavoittaa kattavasti alueen toimijoita yhteiseen työhön pohjoispohjalaisten taloudellisen hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Toivomme verkostoon mukaan taloudellisen hyvinvoinnin teemasta kiinnostuneita ammattilaisia, kokemus- ja järjestötoimijoita ja päättäjiä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Lisätietoja:
Sanna-Liisa Liikanen
Tutkija
Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus POSKE
puh. 050 465 5526
sanna-liisa.liikanen@oamk.fi