Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null Saamelaisuus ja kulttuurisensitiivisyys sosiaali- ja terveyspalveluissa, 5 op (moduuli IV)

Saamelaisuus ja kulttuurisensitiivisyys sosiaali- ja terveyspalveluissa, 5 op (moduuli IV)

Alkaa: 01.09.2021 klo 08:00

MoniSoTe –hankkeen neljännessä opintomoduulissa perehdytään sosiaali- ja terveyspalveluihin saamelaisuuden näkökulmasta ja analysoidaan kulttuurisensitiivisten palvelujen toteutumista ja tavoitteita.

Saamelaisuus ja kulttuurisensitiivisyys sosiaali- ja terveyspalveluissa -opintomoduulissa tarkastellaan tekijöitä, joita tulee huomioida kulttuurisensitiivisten sosiaali- ja terveyspalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Moduulin keskeisiä teemoja ovat: saamelainen yhteiskunta, kulttuuri ja elämäntavat, normit ja valtarakenteet, kansalaisuus, oikeudet ja politiikka sekä laadukkaat palvelut.

Opinnot toteutetaan etäopiskeluna ja ovat osallistujalle maksuttomia. Opintokokonaisuuteen ovat tervetulleita LUC korkeakoulukonsernin sote-alojen opiskelijat sekä Lapin alueella toimivat sote-alan ammattilaiset.

Saamelaisuus ja kulttuurisensitiivisyys sosiaali- ja terveyspalveluissa -moduuli on osa MoniSoTe -hankkeen järjestämää maksutonta 20 opintopisteen opintokokonaisuutta.

Ilmoittautuminen: viimeistään 15.8.2021.
Opintojen ajankohta: 1.9.-30.11.2021.
Lue lisää ja ilmoittaudu Lapin yliopiston sivuilla.

Lisätietoja: Kehittäjä-sosiaalityöntekijä Maija Hiltula maija.hiltula@poske.fi 040 668 6354

Linkit:
https://www.ulapland.fi/FI/Kotisivut/Monialaista-ja--tieteista-osaamista-sosiaali--ja-terveydenhuollon-ammattilaisille/SOTE-opinnot/Opintomoduuli-IV

Yhteyshenkilö:
Maija Hiltula
maija.hiltula@poske.fi