null Saamelainen kehittäjäasiakas -toiminta

Saamelainen kehittäjäasiakas -toiminta

Haluatko olla mukana kehittämässä saamenkielisiä ja kulttuurinmukaisia sosiaali- ja terveyspalveluita? Etsimme erityisesti kehittäjäasiakkaita perheiden palveluiden ja mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämiseen.

Kehittäjäasiakas osallistuu palveluiden suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen yhdessä sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiden kanssa. Hänellä on innostusta, ideoita ja ajatuksia palveluiden uudistamiseksi. Kehittäjäasiakas tuo omat palvelukokemuksensa kehittämistyön tueksi. Kehittäjäasiakastoiminnassa on kyse palveluiden käyttäjien ja ammattilaisten kokemusten hyödyntämisestä palveluiden suunnittelussa ja kehittämisessä. Kehittäjäasiakas osallistuu joko yksilönä tai ryhmässä.

Kehittäjäasiakkaana on mahdollista vaikuttaa tulevaisuuden palveluiden toimivuuteen ja laatuun. Kehittäjäasiakkaat saavat matalankynnyksen kehittäjäasiakaskoulutuksen, sekä palkkion osallistuessaan kehittämistyöhön.

Saamelainen kehittäjäasiakas -koulutus järjestetään 1.3.-3.5.2022 etäyhteydellä klo 15.30-16.45. Olet soveltuva kehittäjäasiakaskoulutukseen, kun olet yli 18-vuotias sosiaali- ja/tai terveyspalveluiden käyttäjä ja haluat asioida sote-palveluissa inarin-, koltan- tai pohjoissaamenkielellä.

Meillä yhdessä on mahdollista vaikuttaa palveluiden rakentumiseen ja kehittämiseen asiakkaiden näköiseksi.

Lisätietoa, yhteydenotot ja ilmoittautumiset:

Niila Rahko, niila.rahko@poske.fi

Aino Riihimäki, aino.riihimaki@poske.fi