Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null Info-tilaisuus: Yhtenäisen kirjaamisen merkitys

Info-tilaisuus: Yhtenäisen kirjaamisen merkitys

Alkaa: 25.11.2021 klo 13.30

Päättyy: 25.11.2021 klo 15.00

Paikka:
Teams-kokous

Kirjaamisen ja tilastoinnin info-tilaisuuksien sarjan tämän kertaisessa tapahtumassa kuullaan yhtenäisen kirjaamisen merkityksestä niin kansalliselta kuin organisaation näkökulmasta. Puhujina ovat hankejohtajana Kansa-koulu III, Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Vassossa toimiva Nea Kosonen, sekä Kolarin terveyskeskuksen ylilääkäri Ulla Ylläsjärvi.

Tilaisuuksissa on käytössä virtuaalinen Padlet-alusta (ohjautuu uuteen välilehteen), johon voit jo nyt tutustua ja antaa mielipiteesi. Huomioithan, että Padletissa olevat päivämäärät voivat vielä muuttua. 

Ilmoittaudu tästä info-tilaisuuksiin (ohjautuu uuteen välilehteen), jolloin saat linkin suoraan omaan sähköpostiin juuri ennen tapahtumaa. Voit myös osallistua Teams-palaveriin suoraan tämän linkin kautta.

Yhtenäistämistyötä tehdään yhdessä kuntien kanssa, joten organisaatioista on tärkeää saada terveydenhuollon ammattilaisia ja pääkäyttäjiä mukaan syksyn aikana pidettäviin info-tilaisuuksiin sekä toimintatapojen käytäntöön jalkauttamiseen.

Viimeinen info-tilaisuus järjestetään torstaina 9.12 klo 13.30-15.00.

Suun terveydenhuollon kirjaamisen info-tilaisuus jouduttiin perumaan. Tälle pyrimme järjestämään uutta tapahtumaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

Muistathan, että tapahtumaan osallistuminen kasvattaa organisaatiosi omarahoitusosuutta. Tietoa tästä on jaettu organisaatioille. Tarvittaessa ole meihin yhteydessä.

Lisätietoja:
Anniina Rahkola, suunnittelija (terveydenhuollon kirjaaminen)
anniina.rahkola@kolpene.fi tai p. 040 485 4065