Tapahtumat

Tästä löydät Posken ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia.

null Info-tilaisuus: Terveydenhuollon kirjaamisen ja tilastoinnin yhteenveto ja katsaus tulevaan

Info-tilaisuus: Terveydenhuollon kirjaamisen ja tilastoinnin yhteenveto ja katsaus tulevaan

Alkaa: 09.12.2021 klo 13.30

Päättyy: 09.12.2021 klo 15.00

Paikka:
Teams-kokous

Kirjaamisen ja tilastoinnin info-tilaisuuksien sarjan viimeisessä osassa käydään läpi yhteenvetoa syksyn info-tilaisuuksista, sekä tarkastellaan tulevaa niin terveydenhuollon kirjaamisen ja tilastoinnin yhtenäistämistyön kuin myös potilastietojärjestelmien osalta. Puhujina ovat Sote-rakenneuudistus Lapissa -hankkeen suunnittelijat Salla Hautajärvi, Anniina Rahkola ja Ilkka Virtanen.   

Suun terveydenhuollon kirjaamisen info-tilaisuus jouduttiin perumaan, emmekä valitettavasti voi järjestää uutta tilaisuutta tänä vuonna. Suun terveydenhuollon kirjaamisen suositukset löytyvät info-tilaisuuksien materiaalien kooste-sivulta (avautuu uuteen välilehteen). 

Tilaisuuksissa on käytössä virtuaalinen Padlet-alusta (ohjautuu uuteen välilehteen), johon voit jo nyt tutustua ja antaa mielipiteesi. 

Ilmoittaudu tästä info-tilaisuuksiin (ohjautuu uuteen välilehteen), jolloin saat linkin suoraan omaan sähköpostiin juuri ennen tapahtumaa. Voit myös osallistua tilaisuuteen myös tämän linkin kautta. 

Yhtenäistämistyötä tehdään yhdessä kuntien kanssa, joten organisaatioista on tärkeää saada terveydenhuollon ammattilaisia ja pääkäyttäjiä mukaan syksyn aikana pidettäviin info-tilaisuuksiin sekä toimintatapojen käytäntöön jalkauttamiseen.

Muistathan, että tapahtumaan osallistuminen kasvattaa organisaatiosi omarahoitusosuutta. Tietoa tästä on jaettu organisaatioille. Tarvittaessa ole meihin yhteydessä.

Lisätietoja:
Anniina Rahkola, suunnittelija (terveydenhuollon kirjaaminen)
anniina.rahkola@kolpene.fi tai p. 040 485 4065