null Ikäystävällinen Lappi -hankkeen kuntakierrokset jatkuvat eri puolilla Lappia

Ikäystävällinen Lappi -hankkeen kuntakierrokset jatkuvat eri puolilla Lappia

Hankkeen työntekijät Tankavaaralla osana kuntakierroksia        (Kuvassa hankkeen työntekijät Tankavaarassa. Oikealta Mirka Kelahaara, Riitta Nahkiaisoja, Raisa Similä, Henna Saarela ja Sirkka Nissi-Onnela)

Ikäystävällinen Lappi -hankkeessa on käynnissä kuntakierrokset. Tavoitteena kuntakierroksilla on hankkeen esittelyn lisäksi henkilöstön sekä asiakkaiden osallistaminen kehitystyöhön sekä yhteistyön vahvistaminen. Pyrimme tapaamaan viranhaltijoiden lisäksi myös kuntien ikäihmisiä, joita pyydetään mukaan palveluiden suunnitteluun, kehittämiseen sekä arviointiin.

Olemme käyneet toukokuussa Enontekiöllä, Kittilässä, Muoniossa sekä Kolarissa. Elokuun alussa vierailimme Sodankylässä ja Inarissa. Elokuussa vierailemme vielä Rovaniemellä. Syyskuussa meitä pääsee tapaamaan Tervolassa, Kemissä, Torniossa, Keminmaalla, Pellossa, Ylitorniolla, Kemijärvellä, Savukoskella, Pelkosenniemessä, Sallassa, Ranualla ja Posiolla. Lokakuussa menemme Utsjoelle.

Olemme lähettäneet kuntiin kyselyn siitä, mihin hankkeen kehittämisen osa-alueisiin henkilöstöllä on erityisesti kiinnostusta, tarvetta ja halukkuutta. Kyselyyn ja kuntakierroksiin perustuen teemoitamme tulevat tapahtumamme. Osallistuminen on tietenkin mahdollista useampaankin tapahtumaan.

Jatkamme syksyn aikana yhteistyötä sekä paikan päällä kasvokkain että etänä pidettävissä tilaisuuksissa. Näistä tarjoamme lisätietoa heti, kun henkilöstön kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja halukkuudet ovat selvillä. Tämän jälkeen hanke pyörähtääkin kunnolla toimintavaiheeseen. Tervetuloa kehittämään ikäihmisten palveluita kanssamme!

Lisätietoja
Riitta Nahkiaisoja
riitta.nahkiaisoja@poske.fi
Avaa henkilökortti

Taivas, metsä ja vesialue Muonion ja Kittilän välimaastossa.              Kuva: Henna Saarela, lounastauolla Muonion ja Kittilän välimaastossa.