null eKollegan konsultit ja työparit kokoontuivat marraskuussa

eKollegan konsultit ja työparit kokoontuivat marraskuussa

eKollegan konsulttien ja työparien verkoston marraskuun kokoontumisessa 29.11.2021 käsiteltiin erilaisia konsultointikäytäntöjä, joita Lapin alueella pilotoidaan ja kehitetään.

Kokouksessa kuultiin alustuksia mm. Virtuaaliassistentista, Kertakeskustelu etänä -palvelusta, OT- konsultaatiosta ja Lastensuojelun monialaisesta asiantuntijaryhmästä. Lisäksi pohdittiin konsultaatiokäytäntöjen rakennetta tulevilla hyvinvointialueilla. Kokouksessa käytiin läpi myös puolivuotiskatsaus Virtun konsultaatioista ja työparipyynnöistä. Edellisen puolivuotiskauden aikana konsultaatiokysymyksiä kertyi vähän, mutta kansalaisille suunnattuun Yleisiin sosiaali- ja terveysneuvontaan kysymykset olivat hieman lisääntyneet. Lue kokouksen muistio täältä.

eKollegan verkkokonsultit kokoontuvat puolivuosittain kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Kokoontumiset ovat aina marraskuun ja toukokuun viimeisenä maanantaina. Seuraava konsulttien ja työparien työkokous on 30.5.2022. Kokouskutsu lähetetään eKollegan konsulteille ja työpareille.

Lisätietoja: Maija Hiltula, maija.hiltula@poske.fi