null ADI-R -koulutus tulossa Rovaniemelle - lisää osaamista autismikirjon tunnistamiseen ja diagnostiikkaan

ADI-R -koulutus tulossa Rovaniemelle - lisää osaamista autismikirjon tunnistamiseen ja diagnostiikkaan

Tunnistatko autismikirjon asiakkaan? Lappi tarvitsee lisää osaajia autismikirjon diagnostiseen arviointiin. Lapin digiNepsy-klinikka järjestää ADI-R-haastattelumenetelmän koulutuksen Rovaniemellä 24.-26.11.2022 (to-la).

ADI-R (Autismin diagnostinen haastattelu) on puolistrukturoitu haastattelumenetelmä, jonka avulla arvioidaan autismikirjoon liittyvää käyttäytymistä haastatellen henkilöä, joka tuntee asiakkaan lapsuusiästä alkaen. Menetelmää voidaan käyttää sekä lasten että aikuisten arviointiin.

ADI-R -menetelmä on maailmalla osoittautunut hyvin tehokkaaksi autismin ja muiden kehityshäiriöiden erottelussa sekä autististen oireiden luokittelussa.

Tavoitteena on siis erotusdiagnostiikka sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu.

ADI-R -koulutus soveltuu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on kliinistä kokemusta ja pohjatietoa autismista ja muista laaja-alaisista kehityshäiriöistä, kuten lääkäreille, psykologeille, sairaanhoitajille, kuntoutusohjaajille ja puheterapeuteille.

Kouluttajina toimivat kokeneet neuropsykiatriaan erikoistuneet ADI-R -kouluttajat: kognitiivinen psykoterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja Susan Laitala Helsingistä ja logopedian dosentti, puheterapeutti Anneli Yliherva Oulusta.
 
Koulutettavaan ryhmään mahtuu 8-9 ammattilaista, jotka työssään tarvitsevat osaamista moniammatilliseen autismikirjon diagnostiseen prosessiin. 
 
Hakulomake löytyy Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymän sivuilta tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).
 
Hinta: 950 € /osallistuja sisältäen kaikki koulutusmateriaalit.

Lisää tietoa aiheesta löydät osoitteesta Hogrefen sivuilta tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).  

Lapin Diginepsy -klinikkaan voit tutustua tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Lisätiedot
Maila Haltia
puh. 0407071561
sähköposti: maila.haltia@kolpene.fi